zaterdag 11 september 2010

We gaan weer bouwen in Bosnië

Beste babalubo site bezoekers, Het is weer zo ver, we gaan er weer voor. Op 10 oktober 2010 zullen wij weer met ons bouwteam op pad gaan. We zullen in 2 weken met behulp van het bouwteam van Caritas een huis voorzien van een nieuwe kap, en zo de bovenetage bewoonbaar maken. Vorig jaar zijn wij bij dit huis geweest om te kijken en zo weten wij nu precies wat voor klus ons te wachten staat, en deze klus is groot. We krijgen nu ook de hulp van het bouwteam van Caritas, dit zijn 4 personen en mogelijk komen er 2 personen met ons meewerken. Als alles gaat zoals we hebben besproken, zal het bouwteam van Caritas al wat voorwerk gedaan hebben aan de woning, zoals b.v. een betonvloer storten op de bovenverdieping zodat wij meteen aan het werk kunnen. Naast onze werkzaamheden aan het huis zullen wij uiteraard ook onze vrienden en bekenden bezoeken. Als de tijd het toe laat zullen we weer een aantal adoptie kinderen bezoeken, eens kijken hoe de situatie daar is, en mogelijk ook nieuwe adressen bezoeken. We hebben nog altijd een aantal kinderen op de lijst staan die geen adoptie ouder hebben en waar de nood toch wel erg hoog is, weet u iemand in uw omgeving ??? Laat het ons weten, via telefoon of mail. We zullen u via deze site op de hoogte houden van onze activiteiten tijdens de komende klus tijd.
Zoals altijd: (en dat zal waarschijnlijk altijd zo blijven, tenzij we een miljoen winnen.........) Wilt U ons steunen dan zijn wij daar natuurlijk heel erg blij mee.

2 opmerkingen:

  1. Goedeavond,

    Graag zou ik meer willen weten over jullie aankomende reis naar Banja Luka. Ik verblijf zelf van 5 oktober tot en met 13 oktober in Banja Luka. De reden waarom ik meer informatie wil hebben is omdat ik in de zomer van 2009 en 2010 voor Caritas 3 weken lang gewerkt heb als vrijwilliger.
    De hulp die julie krijgen van het bouwteam, daarvan is de kans groot dat ik die mensen ken en/of er mee heb samen gewerkt.

    Ik zou het geweldig vinden om ze weer te zien en te spreken. Ook om weer een handje mee te helpen op het project. Graag zou ik willen weten of die mogelijkheid er in zit op maandag 11 en dinsdag 12 oktober.


    Alvast bedankt!

    Groetjes Silvy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Silvy,
    Allereerst excuses voor onze te late reactie.
    We hebben je reactie nu pas gelezen en dat is te laat om nog een afspraak te kunnen maken voor een ontmoeting in Banja Luka.
    Zoals je elders op de website kunt lezen wordt er momenteel hard gewerkt aan de bouwklus voor de familie B.
    Op dit moment hebben we nog geen afspraken gemaakt voor een volgend project in Banja Luka.
    Wanneer je interesse hebt om in de toekomst mogelijk samen met ons iets te ondernemen dan verzoeken we je om via ons mailsdres (zie rechtsboven in de website) contact met ons op te nemen.
    Namens de Stichting dank voor je reactie.

    BeantwoordenVerwijderen