zaterdag 23 maart 2024

Bosnië reis 2024

 Beste Adoptieouders,

 

Zoals velen van jullie al weten gaan wij eind april eindelijk weer richting Bosnië.

Het is inmiddels alweer 1,5 jaar geleden en onze schuur begon al aardig vol te raken, maar na een aantal dagen als volleerd inpakker hebben wij als bestuur de hoeveelheid van 100 bananendozen met goederen tot een kleine 40 dozen weten terug te brengen en jawel wij hebben zelfs nog ruimte weten te vinden voor jullie. Zoals jullie gewend zijn van ons is er een mogelijkheid om zelf een pakketje voor je adoptiekind samen te stellen.

Dit pakketje kun je afgeven op de onderstaande adressen. Wij vragen u het pakketje niet groter te maken dan ongeveer een schoendoos en de doos te voorzien van de naam van het kind.

U kunt daar natuurlijk nog een persoonlijke noot of foto bij invoegen. Deze zal dan door de tolk ter plaatse worden vertaald.

Graag even van tevoren mailen of bellen voor afleverafspraak. Wij willen dit graag wel voor 15 April binnen hebben, zodat wij de spullen allemaal kunnen coderen voor vertrek.

 

Tips om mee te geven: Ondergoed, sokken, douchefris, borstels, haarelastiekjes, persoonlijke verzorging. 

Iets lekkers (bijv. Stroopwafels, iets nedelands) en natuurlijk schoolspullen.

 

De voedselpakketten verzorgen wij dit jaar vanuit de stichting, maar het staat u natuurlijk vrij om daar een donatie voor te geven.

 

 

Afleveradressen:

Volgerweg 39 in Zuid-Oost Beemster, tel: 0629134670

Baardmosstraat 205 Purmerend, tel: 0655882238   Mail: inamijnen@gmail.com

Langereis 22, Hoogwoud tel: 0629134670



Alvast bedankt voor wat u inbrengt, wij zullen het met veel plezier afleveren. 


Team Banja Luka

Geen opmerkingen:

Een reactie posten